Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
23. októbra 2023, 16:24
Čas čítania 0:40

Trnavskí Bonnie a Clyde vo veľkom predávali drogy, polícia ich chytila s 1 500 dávkami pika. Zadržali ich, keď to najmenej čakali

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dvojici hrozí 10 až 15 rokov za mrežami.

Trnavskí policajti zadržali 41-ročného muža a 29-ročnú ženu. Dvojica mala pri sebe až 1 500 dávok pervitínu. Podľa vlastných výpovedí sa v Trnave chystali na spoločnú večeru, keď ich kriminalisti zadržali, informuje polícia na sociálnej sieti.

„Pri osobnej prehliadke im obom policajti našli a zaistili viacero vreciek s neznámou látkou. Podľa expertízy mal muž pri sebe takmer 1 300 dávok metamfetamínu a žena viac ako 200. Pri razii zaistili aj veľké množstvo peňazí, váhu a 2 osobné vozidlá Audi A6 a Škodu Octavia, ktoré používali pri predaji drog. Tie mali predávať nielen v meste Trnava, ale aj okolí,“ píšu v statuse.

12. augusta 2023, 9:30 Čas čítania 7:22 „Vzrušujú ma kriminálnici, najviac sexi sú obchodníci so zbraňami.“ Kristina trpí syndrómom Bonnie a Clyda (Rozhovor) „Vzrušujú ma kriminálnici, najviac sexi sú obchodníci so zbraňami.“ Kristina trpí syndrómom Bonnie a Clyda (Rozhovor)

Polícia dvojicu obvinila z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov a prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Vyšetrovateľ zároveň požaduje, aby boli páchatelia stíhaní vo väzbe. 

V prípade muža pritom nejde o prvé opletačky so zákonom, 41-ročný páchateľ bol odsúdený v roku 2017 za drogovú trestnú činnosť na 5 rokov a 6 mesiacov. Teraz obom hrozí strata slobody na 10 až 15 rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia