Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
23. októbra 2023 o 20:00
Čas čítania 0:26

FOTO: Nehoda pri Kútoch ako z filmu. Statná laň prerazila čelné sklo a preletela až na zadné sedadlá, takto dopadlo auto

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pri nehode sa zranili dvaja muži.

Senickí dopravní policajti na sociálnej sieti informovali o hrozivej nehode, pri ktorej sa zrazila dodávka s divou zverou. Vo vozidle spolu s vodičom sedel aj 60-ročný muž a tri ženy vo veku od 17 do 33 rokov.

„Na ceste medzi obcami Kopčany a Kúty im údajne počas jazdy z pravej strany náhle vbehla do cesty statná laň. Vodič už nestihol zareagovať a zviera zrazil. Náraz bol taký silný, že im laň preletela cez čelné sklo a skončila až na zadných sedadlách auta,“ píše polícia.

Pri nehode sa zranili dvaja muži, ktorí sedeli na predných sedadlách. Do nemocnice ich previezli záchranári. U vodiča nepotvrdili alkohol. Mŕtvu laň napokon z miesta nehody odviezlo poľovnícke združenie. 



Domov
Zdieľať
Diskusia