Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
24. októbra 2023, 12:03
Čas čítania 0:41

VIDEO: V bratislavskom Ružinove došlo k streľbe. Nahrávka zachytáva, ako páchateľa spacifikovala polícia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Incident sa odohral v bratislavskom Ružinove.

V bratislavskej mestskej časti Ružinov dnes došlo k streľbe. „Bratislavskí policajti aktuálne zasahujú na Albrechtovej ulici, kde malo dôjsť k streľbe. V súvislosti so streľbou k zraneniu osôb nedošlo. Bližšie informácie poskytneme, keď to procesná situácia umožní,“ uviedla polícia v statuse na Facebooku.

Strelec mal vraj už dlhší čas problémy so susedmi. Podľa informácií tvnoviny.sk trpel schizofréniou. Muža policajti zachytili práve vtedy, keď zlaňoval z okna.

K staršej žene museli poslať záchranku 

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR muselo vyslať na žiadosť polície do Ružinova posádku rýchlej zdravotnej pomoci. „Záchranári smerujú k 87-ročnej žene s akútnou reakciou na stres. Žiadne iné zranenia z miesta nie sú hlásené,“ informovalo stredisko na sociálnej sieti.

„Podľa doposiaľ zistených informácií mal 55-ročný muž po otvorení dverí svojho bytu ohroziť streľbou z plynovej pištole na chodbe nachádzajúcu sa ženu, ktorá z miesta ihneď utiekla. Muž sa pred policajnými hliadkami ukrýval v byte a odmietal spolupracovať,“ ozrejmila polícia na Facebooku. 

Na mieste činu zasahoval aj vyjednávač. Prípad riešia policajti z Okresného riaditeľstva PZ Bratislava II.

Domov
Zdieľať
Diskusia