Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
24. októbra 2023 o 13:23
Čas čítania 0:26

Uniesol 22-ročnú Soňu, z väzby sa však pýtal na slobodu. Súd teraz sťažnosť obvineného muža zmietol zo stola

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obvinený je vo väzbe pre obavu z pokračovania trestnej činnosti.

Muž obvinený v kauze nezvestnej 22-ročnej študentky zostáva vo väzbe. Na neverejnom zasadnutí o tom v utorok rozhodol Krajský súd v Bratislave. TASR to potvrdil hovorca súdu Pavol Adamčiak.

„Krajský súd v Bratislave dňa 24. októbra 2023 na neverejnom zasadnutí senátu rozhodol tak, že sťažnosť obvineného I. P. zamietol ako nedôvodnú. Rozhodnutie je právoplatné,“ priblížil hovorca. Obvinený sa nachádza v tzv. preventívnej väzbe pre dôvodnú obavu z pokračovania v trestnej činnosti.

Polícia prijala oznámenie o nezvestnosti 22-ročnej študentky 10. septembra. Vypátrať sa ju podarilo o deň neskôr. Študentku našli v bezvedomí a intoxikovanú pri nemocnici v bratislavskej Petržalke. Vyšetrovateľ bratislavskej krajskej kriminálky následne obvinil 54-ročného I. P. z Bratislavy zo zločinu znásilnenia.

záchranár zdravotník soňa
Zdroj: reprofoto TV Noviny
Domov
Zdieľať
Diskusia