Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
3. novembra 2023, 8:55
Čas čítania 0:31

AKTUÁLNE: Krvavý incident z vlaku má dohru. 29-ročný Matej je obvinený, hrozí mu dlhý pobyt vo väzení

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

K incidentu došlo v rýchliku R 762 smerujúcom z Košíc do Žiliny.

Na východe Slovenska došlo v stredu večer ku krvavému incidentu, počas ktorého agresor pobodal mladú ženu. Útočník čelí podľa polície obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy, spáchaného v štádiu pokusu a prečinu výtržníctva. „V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov,“ informujú v príspevku. 

Polícia uvádza, že mladík napadol ženu doposiaľ neznámym predmetom, pravdepodobne išlo o nožík. Poškodenú niekoľkokrát zasiahol do oblasti krku. „Keď sa začala brániť, spôsobil jej rezné poranenia na rukách,“ uvádzajú. Dôvod útoku podľa polície nie je známy. 

K incidentu sa vyjadrila aj Katolícka univerzita v Ružomberku, na ktorej poškodená žena študuje. „Na Katolíckej univerzite len ťažko v tejto smutnej chvíli hľadáme slová, ktoré by dokázali vyjadriť smútok a zdesenie, ktoré prežívame. Sme zhrození z agresivity a násilia, ktoré hlboko odsudzujeme,“ napísali v príspevku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia