Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
3. novembra 2023, 15:22
Čas čítania 0:54

AKTUÁLNE: Otec dobodanej študentky z vlaku prehovoril. Útočníkovi nepraje nič zlé

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Takto sa vraj všetko udialo.

Na východe Slovenska došlo v stredu večer ku krvavému incidentu. Dvadsaťdeväťročný Matej si vo vlaku prisadol do kupé k mladej študentke, ktorú následne surovo pobodal. Otec obete sa pre Nový Čas k celej situácii vyjadril. Povedal, ako ku krvavému incidentu došlo, a vyhlásil tiež, že útočníkovi nepraje nič zlé.

Dvadsaťdvaročná Ľudmila sedela v kupé osamote, na čo k nej podišiel 29-ročný muž a slušne sa spýtal, či si môže prisadnúť. Na mieste celý čas sedeli iba vo dvojici a vôbec sa nerozprávali, informoval otec obete Marián.

Podľa jeho slov si Ľudmila niečo čítala na telefóne a s mužom sa nedostala do žiadneho kontaktu. Bez akejkoľvek interakcie však Matej údajne vytiahol kuchynský nôž a študentku 5-krát bodol, pričom jej takmer zasiahol krčnú tepnu. Hluk z kupé privolal ostatných cestujúcich, ktorým sa útočníka podarilo spacifikovať. „To, že sa mu ju nepodarilo umlčať, bolo kľúčové,“  myslí si otec.

Útočníkovi nepraje nič zlé

Otec Marián povedal, že jeho dcéra je na tom psychicky lepšie, než sám čakal. „Je po operácii ruky, v stabilizovanom stave a pri vedomí,“ dodal. „Útočníkovi neprajem nič zlé a verím, že aj napriek tomu, čo urobil, z neho môže byť slušný človek,“ uzavrel Marián.

16. mája 2024, 15:00 Čas čítania 2:46 Kriminológ o atentáte na Fica: Prítomným seniorom sa nedá vyčítať to, ako reagovali. Boli v strese a pod tlakom Kriminológ o atentáte na Fica: Prítomným seniorom sa nedá vyčítať to, ako reagovali. Boli v strese a pod tlakom

Dvadsaťdeväťročný Matej čelí podľa polície obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy spáchaného v štádiu pokusu a prečinu výtržníctva. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov.

Polícia
Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky
Domov
Zdieľať
Diskusia