Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Samuel Valent
3. novembra 2023, 19:50
Čas čítania 0:48

V Bratislave pred okoloidúcimi masturbuje neznámy muž. „Špehuje ľudí spoza múrika a kríkov a potom onanuje,“ varuje svedok

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na ktorých uliciach ho videli?

V bratislavskej mestskej časti Dúbravka by sa mali mať ľudia na pozore. Na jednom zo sídlisk sa podľa obyvateľov v posledných dňoch pohybuje muž, ktorý sa schováva v kríkoch a masturbuje pred okoloidúcimi, informuje portál Z regiónu.sk.

Neznámy muž sa podľa informácií od obyvateľov pohybuje medzi ulicami Saratovská a Pod záhradami. „Pozor na tohto úchyláka, špehuje ľudí spoza múrika a kríkov a potom onanuje,“ varuje jeden z obyvateľov Dúbravky. 

„Videla som ho aj ja raz, a teda sorry, ale nie je to vtipné. Za dňa tam chodia deti, vydesilo ma to… políciu som tiež nevolala, proste preto, lebo som s deckami niekam šla a nemala som energiu sa tým zaoberať,“ dodala ďalšia svedkyňa.

Aj keď sa podľa príspevkov na sociálnej sieti našli ľudia, ktorí muža videli onanovať, polícia na danú osobu neprijala doposiaľ žiadne sťažnosti.

„Mestská polícia Bratislava neeviduje žiadne hlásenia v súvislosti s neznámou osobou, ktorá by sa mala dopúšťať hrubej neslušnosti alebo výtržnosti tým, že sa na miestach verejnosti prístupných obnažuje a ukája. Zároveň sme takúto osobu nezaznamenali ani v rámci pravidelnej hliadkovej činnosti,“ povedala pre portál hovorkyňa mestskej polície Bratislava Barbora Krajčovičová.

Ak sa staneš svedkom podobného incidentu, volaj na číslo mestskej polície 159 alebo na číslo Policajného zboru SR 158. 
Bratislava
Zdroj: FB/zoznam.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia