Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
9. novembra 2023 o 10:17
Čas čítania 0:26

AKTUÁLNE: V prešovskej nemocnici prichytili opitú sestričku. Kolegovia si všimli jej podivné správanie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia začala v prípade trestné stíhanie.

Polícia Slovenskej republiky informovala na sociálnej sieti o opitej sestričke z prešovskej nemocnice. Podľa personálu sa správala zvláštne a nakoniec nafúkala až 1,5 promile.

„Personál si všimol, že jedna zo zdravotných sestier má zvláštne správanie, a preto privolali policajnú hliadku,“ informuje polícia. Dychová skúška bola pozitívna a dosiahla hodnotu 1,5 promile. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

„To, že sa v takomto stave nachádzala pri výkone svojho povolania, bolo viac ako nezodpovedné a obzvlášť nebezpečné, pretože mohla ohroziť život a zdravie pacientov. Je smutné, že alkoholu sa nevyhne ani človek, ktorého práca je poslanie a ktorý nesie zodpovednosť za život a zdravie,“ uvádza polícia v príspevku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia