Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
9. novembra 2023 o 10:52
Čas čítania 0:47

V bratislavskej Dúbravke vraj naháňa ženy starší muž. Zameriava sa na jednu zastávku MHD

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia o ňom zatiaľ nemá žiadne informácie.

V mestskej časti Dúbravka sa pohybuje muž, ktorý vraj na zastávkach naháňa ženy, informuje o tom portál Z regiónu.sk.

Podľa opisu ide o staršieho pána približne vo veku 50 rokov, ktorý prenasleduje ženy a naháňa ich. „Dnes o 15.10 hodine vystupovala synova priateľka z autobusu na zastávke Štepná, kde ju pri miestnom úrade začal naháňať starší muž cca 50 rokov, modré rifle, modrá bunda, červený ruksak. Bol chudý, šedivé vlasy a brada. Nevidel, prosím, niekto niečo? Dievča je z toho otrasené,“ informuje o incidente žena. 

Mladá žena sa rozhodla incident nenahlásiť. Dôvodom je jej predchádzajúca nepríjemná skúsenosť s políciou, keď príslušníčka polície riešila, ako sa oblieka. Opis muža sedí aj na situáciu, ktorá sa odohrala pred niekoľkými dňami inej žene. „Ešte jedna pani mi písala o podobnom incidente na zastávke Štepná s podobným mužom,“ uviedla pre portál.

Mestská polícia zatiaľ neeviduje žiadne hlásenia o podobnom mužovi. „Mestská polícia Bratislava neprijala žiadne hlásenia o neznámej osobe, ktorá by mala prenasledovať ženy v mestskej časti Dúbravka, a ani sme takúto situáciu nezaznamenali v rámci pravidelnej hliadkovej činnosti,“ informuje Barbora Krajčovičová, hovorkyňa mestskej polície.

Ak sa staneš svedkom podobného incidentu, volaj na číslo mestskej polície 159 alebo na číslo Policajného zboru SR 158.
elektrická 4, dubravka
Zdroj: imhd.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia