Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
11. novembra 2023 o 9:00
Čas čítania 0:39

Nové detaily o tragickom úmrtí 21-ročnej ženy z Nového Mesta nad Váhom. Údajne ju dobil priateľ, dvojica sa vraj neustále hádala

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Tragickú udalosť z Nového Mesta nad Váhom vyšetruje polícia.

V jednom z bytov v Novom Meste nad Váhom našli v piatok policajti bezvládne telo 21-ročnej ženy. Polícia však zatiaľ neposkytla žiadne bližšie informácie. Podľa informácií portálu Noviny.sk údajne obeť na smrť dobil jej priateľ, ktorý skončil v rukách polície. 

Podľa susedov sa mladý pár často hádal a konflikt neraz eskaloval do bitky. „No počula som len to, že sa tam bijú, potom som vybehla, že nech nekričia, lebo mi malého zobudili, a potom už, bohužiaľ, nekričali. Keby som vedela, že sa niečo také stane, ja si ju zoberiem, ja už som ju raz mala, lebo ju zbil,“ povedala suseda obete.

Podľa ostatných susedov mal zrejme mladý pár problém s drogami. Polícia po príchode na miesto činu 25-ročného muža odviedla na výsluch.

Zadržali až dvoch mužov

Polícia na sociálnej sieti informovala, že začala trestné stíhanie vo veci zločinu zabitie. Presnú príčinu smrti určí až znalecká pitva. Policajti aktuálne zadržali dvoch mužov vo veku 23 a 25 rokov a umiestili ich do cely policajného zaistenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia