Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
11. novembra 2023, 15:10
Čas čítania 0:23

Obrovská 16-kilometrová kolóna naďalej trápi východné Slovensko. Polícia vydala dôležité odporúčanie pre vodičov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dôvodom je presun kamiónovej dopravy cez územie Slovenska v dôsledku obmedzení jej prístupu na Ukrajinu z Poľskej republiky.

Kolóna kamiónov sa aj naďalej tiahne od ukrajinskej hranice až po Michalovce. Nákladné vozidlá zablokovali cestu od križovatky obcí Gajdoš a Úbrež až po Vyšné Nemecké a čakajú, kým dostanú povolenie na prechod na Ukrajinu.

Policajti na Facebooku informovali, že kolóna má momentálne dĺžku až 16 kilometrov a z toho dôvodu vodičom odporúčajú využívať alternatívne trasy.

„Policajné hliadky nákladnú dopravu odkláňajú už v Michalovciach na záchytné parkoviská. Napriek tomu, že je doprava na hraničnom priechode vybavovaná priebežne, je potrebné rátať so zdržaním aj naďalej a v prípade, ak je to možné, využiť alternatívne trasy,“ píšu v statuse.

Domov
Zdieľať
Diskusia