Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
20. novembra 2023, 8:44
Čas čítania 0:35

Slovenka z Instagramu jej vyplnila pery. Žena do dvoch týždňov nato zomrela

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Slovenka, ktorá sa prezentovala ako kozmetička či dokonca lekárka, z Instagramu zmizla.

28-ročná mladá žena z Viedne nečakane zomrela dva týždne potom, ako si dala napichať pery od Slovenky, s ktorou sa zoznámila na Instagrame. Tá sa na internete prezentovala ako kozmetička či lekárka. Po dohodnutom zákroku sa žene prudko zhoršil zdravotný stav, informujú weby Kronen Zeitung a Blick.

Slovenka, ktorá sa vydávala za kozmetičku a lekárku, po zákroku zo sociálnych sietí úplne zmizla. Súvislosť medzi estetickým zákrokom a úmrtím nie je aktuálne potvrdená.

Matka 9-ročnej dcéry z Rakúska za jednu hyalurónovú injekciu zaplatila 180 eur. Po jej aplikovaní ju začali trápiť silné bolesti hlavy, na ktoré jej nepomohli ani lieky proti bolesti. V nemocnici jej nedokázali stanoviť diagnózu, a tak ju v bolestiach poslali domov. 

Napriek zjavným príznakom ženu v nemocnici hospitalizovali až na štvrtýkrát. To však už bolo neskoro a na druhý deň v nemocnici zomrela. Rodina sa plánuje s nemocnicou súdiť a od lekárov bude požadovať odškodné.

pery, ihla, výplň
Zdroj: Unsplash/Sam Moqadam
Domov
Zdieľať
Diskusia