Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
28. novembra 2023, 14:01
Čas čítania 0:32

Na úrade vlády bude pracovať známy dídžej. Ľudia z prostredia Smeru dostali vplyvné funkcie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Robert Fico dáva funkcie na úrade vlády aktívnym ľuďom z prostredia ich strany.

Robert Fico obsadil hneď po voľbách dôležité funkcie ľuďmi z prostredia strany Smer-SD. Vplyvnú funkciu dostal aj dídžej Alexander Kováč, ktorý v slovenských a českých kluboch vystupuje pod umeleckým menom Alex Smith, informuje Denník N.

Kováčovi sa osobne na tlačovej konferencii poďakoval predseda Smeru. Ten tvrdí, že dídžej urobil pre Slovensko neuveriteľne veľa. Podľa denníka natáčal predvolebné akcie strany a pravdepodobne sa aj podieľal spolu s Erikom Kaliňákom na tvorbe predvolebných videí. 

Fico Kováča poveril funkciou zástupcu riaditeľa tlačového a informačného odboru. Fico sa odmietol vyjadriť, prečo ho tam dosadil. Kováč otázky Denníka N ignoruje a odmieta sa vyjadriť, čo pre stranu robí. 

22. novembra 2023, 10:20 Čas čítania 0:46 Kaliňák ministerstvu prenajíma svoje luxusné 600-koňové auto. Šutaj Eštok zmluvu bráni, vraj je to potrebné Kaliňák ministerstvu prenajíma svoje luxusné 600-koňové auto. Šutaj Eštok zmluvu bráni, vraj je to potrebné

Okrem Kováča dostala dôležitú funkciu vedúcej oddelenia pre obnovu regiónov na úrade vlády aj Veronika Murková, ktorá bola aktívna v Mladých sociálnych demokratoch a pred voľbami sa často pohybovala v blízkosti Roberta Fica. 

Domov
Zdieľať
Diskusia