Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Samuel Valent
1. decembra 2023, 17:33
Čas čítania 0:28

Google má obrovský problém, používatelia prichádzajú o dáta. Nie je však jasné, čo presne sa deje

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

O probléme začali používatelia informovať podporu Googlu už minulý týždeň.

Cloudové úložisko Google Drive má veľké problémy. Používatelia sa hromadne sťažujú, že im z ich osobných úložísk zmizli dôležité údaje, informuje bleepingcomputer.

Google Disk je široko používaná cloudová ukladacia služba, ktorá umožňuje ľuďom ukladať si súbory a pristupovať k nim z akéhokoľvek zariadenia pripojeného k internetu prostredníctvom ich účtu Google.

O probléme začali používatelia informovať podporu Googlu už minulý týždeň. „Každý mesiac platím navyše za ukladanie priečinkov v cloude, aby to bolo bezpečné, takže je strašné, že sa zdá, že všetka moja práca bola stratená,“ napísal jeden z používateľov úložiska. 

Ako portál ďalej uviedol, neexistujú žiadne náznaky chyby u používateľov, ale skôr je problém so systémom služby, ktorý v určitom okamihu zabránil synchronizácii údajov medzi lokálnymi zariadeniami a službou Google Cloud.

Domov
Zdieľať
Diskusia