Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
6. decembra 2023, 9:50
Čas čítania 0:31

Už tento týždeň pribudnú na trase Bratislava – Komárno nové vlaky. Poznáme ceny lístkov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Lístky si môžu cestujúci kúpiť už teraz.

Už o niekoľko dní začne na trati Bratislava – Komárno jazdiť nový železničný dopravca Leo Express. Od 10. decembra tak na tejto trase vypravia takmer 100 spojov. Predajca začal už pred mesiacom s predajom časových traťových lístkov.

„Od 10. decembra nasadíme moderné, nízkopodlažné a klimatizované jednotky, ktoré okrem iného budú vybavené wifi, detským oddielom, toaletou pre vozíčkarov i prebaľovacím pultom pre deti,“ informuje generálny riaditeľ Leo Express Peter Köhler.

Dopravca garantuje, že na trati Bratislava – Dunajská Streda – Veľký Meder – Komárno nasadí 21 vlakov a každý bude mať kapacitu 240 miest. V najväčšej špičke pošle medzi Dunajskou Stredou, Kvetoslavom a Bratislavou vlaky v 20-minútových intervaloch.

Lístky si cestujúci môžu kúpiť už teraz. Dopravca zachoval súčasnú cenu lístka 5,25 eura na trase Bratislava – Komárno. Ponúka aj časové lístky na 7, 30 a 90 dní. 

hlavná stanica v bratislave
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák
Domov
Zdieľať
Diskusia