Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
8. decembra 2023, 18:43
Čas čítania 0:35

Poznáme dátum odvety medzi Véghom a Vémolom. Zápas storočia bude mať pokračovanie na futbalovom štadióne

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Odveta sa uskutoční 8. júna 2024 na Edene – futbalovom štadióne Slavie Praha.

Spolumajitelia organizácie Oktagon MMA Pavol Neruda a Ondřej Novotný konečne prezradili, kedy sa dočkáme odvety medzi Karlosom Vémolom a Attilom Véghom. Fanúšikovia sa na ňu môžu tešiť v lete budúceho roka, konkrétne 8. júna 2024. Uskutoční sa na Edene – futbalovom štadióne Slavie Praha. 

O odvete sa hovorí už od roku 2019, keď sa ich prvý zápas skončil už v prvom kole. Végh poslal Vémolu tvrdo k zemi a pretrhol tak jeho v tom čase 4-ročnú víťaznú šnúru.

Vémola od prehry s Véghom bojoval až desaťkrát, z čoho prehral len raz. 29. decembra ho čaká ďalší zápas proti Véghovmu zverencovi Samuelovi „Pirátovi“ Krištofičovi. Attila Végh od ich prvého zápasu absolvoval len boxerské exhibície, v ktorých zvíťazil.

Oktagon oznámil aj ďalší turnaj Tipsport Gamechanger v ľahkej váhe. Jeho víťaz získa až 300-tisíc eur. Oktagon zatiaľ oznámil, že na turnaji sa ukážu zápasníci Slovák Ronald Paradeiser, Čech Vladimír Lengál a Poliak Mateusz Legierski. 

Domov
Zdieľať
Diskusia