Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
12. decembra 2023 o 10:08
Čas čítania 0:31

Starší muž v Prešove ležal na zemi po infarkte, nikto mu vraj nepomohol. Slováci sa rozhorčujú nad správaním okoloidúcich

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mužovi vraj žiadne z okoloidúcich áut nezastavilo.

Na Facebooku zverejnil Slovák Henrich video muža, ktorý v Prešove na námestí bezvládne ležal na ceste. Okoloidúci, ktorý mu pomohol, tvrdil, že okolo muža s infarktom prešlo desať áut a nikto nezastavil. 

Henrich napísal, že muž na zemi nebol opitý a ani bezdomovec, ale starší pán s infarktom. „Tak ‚opitý bezdomovec‘ bol obyčajný starší pán, ktorý išiel na vlak do Ľubovne. Síce bol mimo, ale prebral sa chvála Bohu,“ napísal k príspevku.

„Ľudia sú s****. Skôr zvieraťu pomôžu než človeku. Určite si mysleli, že tam leží opitý bezdomovec. Aj keby to tak je, tiež je to človek a treba mu pomôcť. Všetci, čo ste prešli a ste ho videli, Boh vás bude súdiť a nech vás trápi svedomie. Chvalabohu za toho, kto pomohol. Verím, že bude v poriadku,“ pridala komentár k videu nahnevaná Barbora.

facebook
Zdroj: Facebook/Henrich Chorogvický
Domov
Zdieľať
Diskusia