Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent TASR
15. decembra 2023 o 6:46
Čas čítania 0:24

Slováci si musia dávať pozor na hustú hmlu. SHMÚ vydáva výstrahy v týchto okresoch

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Povodne sa môžu vyskytnúť v Michalovciach, Trebišove bez Roňavy a v okresoch Košice-okolie v povodí Bodvy, Lučenec, Trebišov v povodí Roňavy.

Na viacerých miestach Slovenska treba počítať s hmlou. Meteorológovia preto vydali výstrahu do piatka do 9.00 h. Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahy aj pred povodňou, informuje na svojom webe.

Výstraha prvého stupňa pred hmlou platí pre celý Banskobystrický a Žilinský kraj. Rovnako aj pre väčšinu okresov Trenčianskeho kraja a okresy Gelnica, Rožňava, Spišská Nová Ves, Levice, Kežmarok, Levoča a Poprad. Hmlu možno očakávať s dohľadnosťou od 50 do 200 metrov.

Výstraha pred hmlou.
Výstraha pred hmlou. Zdroj: SHMÚ

Povodne sa môžu vyskytnúť v Michalovciach a Trebišove bez Roňavy, SHMÚ tam vydal výstrahu druhého stupňa. Výstraha prvého stupňa platí v okresoch Košice-okolie v povodí Bodvy, Lučenec, Trebišov v povodí Roňavy.

Výstrahy pred povodňami.
Výstrahy pred povodňami. Zdroj: SHMÚ
Domov
Zdieľať
Diskusia