Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
21. decembra 2023, 21:26
Čas čítania 0:26

VIDEO: Študenti pri úteku pred strelcom skákali z budovy. O útoku v Prahe píšu svetové médiá

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Utekali všetkými možnými spôsobmi.

O streľbe v Prahe píšu viaceré veľké zahraničné médiá. Útok u našich susedov monitoruje BBC, The Washington Post, The Guardian či The New York Times. BBC na Instagrame zverejnilo dramatické zábery, na ktorých študenti pred strelcom skáču z rímsy budovy.

21. decembra 2023, 20:52 Čas čítania 1:03 Univerzita vraj vedela o útoku v Prahe hodinu pred streľbou. Policajti očakávali, že sa chce páchateľ zabiť Univerzita vraj vedela o útoku v Prahe hodinu pred streľbou. Policajti očakávali, že sa chce páchateľ zabiť

Pri streľbe na Filozofickej fakulte Karlovej univerzity v Prahe prišlo vo štvrtok o život najmenej 15 ľudí a minimálne 24 je zranených. Medzi mŕtvymi je aj strelec. Ten bol podľa informácií českého policajného prezidenta Martina Vondráška študentom školy. 

Páchateľ bol podľa policajného prezidenta legálnym držiteľom niekoľkých zbraní. Dodal, že existujú indície, že sa strelec inšpiroval teroristickým útokom, ktorý sa odohral tento rok v Rusku. Musia to však podľa neho ešte overiť.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BBC News (@bbcnews)

Domov
Zdieľať
Diskusia