Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
23. decembra 2023 o 12:54
Čas čítania 0:27

NOVÉ INFO: Výhražné e-maily škole v Banskej Bystrici posielala žena, súd rozhodol o jej predbežnom vzatí do väzby

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podozrivá je obvinená z obzvlášť závažného zločinu teroristického útoku.

Polícia v piatok (22. decembra) informovala o tom, že NAKA zadržala páchateľa, ktorý sa vyhrážal základnej škole v Banskej Bystrici. Podľa informácií portálu tvnoviny.sk výhražné e-maily posielala žena.

Výhražné správy odoslala 7. decembra 2023. Podozrivá je obvinená z obzvlášť závažného zločinu teroristického útoku. Vyšetrovateľ podal návrh na vzatie obvinenej osoby do väzby. V prípade dokázania viny páchateľke hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo na doživotie. 

Sudkyňa Špecializovaného trestného súdu dnes rozhodla o jej vzatí do väzby. Voči rozhodnutiu obvinená žena podala sťažnosť. „Dôvodom väzby je obava z pokračovanie v trestnej činnosti, teda preventívna väzba. Sudkyňa zamietla návrh obvinenej o nahradenie väzby mediačným a probačným úradníkom,“ povedala hovorkyňa súd Katarína Kudjaková. 

Domov
Zdieľať
Diskusia