Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
26. decembra 2023, 17:29
Čas čítania 0:38

Skončia v SNS? Andrej Danko prehovoril o budúcnosti nestraníkov z poslaneckého klubu: „Nežijeme v komunizme“

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

SNS by vraj prežila aj bez Andreja Danka, tvrdí šéf národniarov.

Predseda SNS Andrej Danko nepovažuje za potrebné otvárať diskusiu o vstupe niektorých ministrov a poslancov v klube národniarov do strany. Podčiarkol, že strane sa podarilo vrátiť do parlamentu, čo považuje za úspech. Naďalej má ambíciu byť predsedom strany. Uviedol to v rozhovore pre TASR s tým, že mandát má ešte na štyri roky. Poznamenal však, že SNS by prežila aj bez neho.

„Poslanci nemajú imperatívny mandát, ak sa stanú ľudia poslancami, môžu odísť každý deň zo strany. Nežijeme v komunizme, kde je stranícka knižka dôležitá. Máme seriózne vzťahy,“ reagoval na otázku o vstupe nestraníkov do SNS. Deklaroval pritom stabilitu klubu a dobré vzťahy. Ako dôkaz uviedol, že ostatným subjektom, ktoré za SNS kandidovali, vrátili pôžičky na kampaň.

V súvislosti s budúcnosťou SNS poznamenal, že má mandát na ďalšie štyri roky a považuje za svoju povinnosť nesklamať voličov a straníkov. Za úspech považuje nielen návrat SNS do parlamentu, ale i to, že už nevládnu Boris Kollár, Igor Matovič a Richard Sulík.

danko
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia