Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
11. januára 2024 o 19:30
Čas čítania 0:44

VIDEO: Pellegrini sa zastal Júliusa Hudáčka. Kritikom poslal tvrdý odkaz

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Predseda NR SR na sociálnej sieti reagoval na kontroverznú situáciu okolo slovenského hokejového brankára Júliusa Hudáčka.

Peter Pellegrini sa vo videu, ktoré zverejnil na svojom Facebooku, zastal slovenského hokejového brankára Júliusa Hudáčka.

Vo videu sa Pellegrini vyjadril, že súhlasí so slovami bývalého slovenského hokejového reprezentanta Ľubomíra Višňovského, ktorý kritizoval obviňovanie Slovákov hrajúcich v ruskej KHL z podpory vojnového konfliktu na Ukrajine. Dodal, že „žijeme v pokryteckej dobe“, pretože ruskí hokejisti môžu hrať v zámorskej NHL bez obmedzení. 

„Nikomu nenapadne, že by Spojené štáty podporovali ruskú agresiu, ale pritom v tomto roku hrá v NHL viac ako 50 Rusov,“ podotkol Pellegrini. Na záver vyzval kritikov, aby sa prebrali, vrátili sa k „triezvemu“ pohľadu na svet a neničili životy nevinných ľudí. Júliusovi Hudáčkovi odkázal, že vždy bude stáť na strane nevinných ľudí, a požiadal ho, aby odpustil ľudom, ktorí ho obviňujú. 

Len dva dni v novom tíme

Júliusa Hudáčka vyhodili z hokejového klubu Rytíři Kladno už po dvoch dňoch. Fanúšikom prekážalo, že športovec v sezóne 2022/23 hrával v ruskej KHL, kam odišiel až po tom, čo Rusko začalo vojenskú inváziu na Ukrajinu. Český hokejový klub mu vyplatil odstupné v hodnote 15-tisíc eur. K situácii sa už vyjadril aj majiteľ klubu a legendárny hokejista Jaromír Jágr.

Domov
Zdieľať
Diskusia