Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
12. januára 2024, 12:53
Čas čítania 0:25

Požiar pri Bratislave spôsobil škody za tisícky eur. Hasiči museli ľudí evakuovať pomocou rebríka

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Majiteľ bytovky sa snažil oheň uhasiť, avšak neúspešne.

Pomocou hasičských výsuvných rebríkov sa evakuovalo deväť obyvateľov bytového domu v obci Nebojsa v okrese Galanta vo štvrtok 11. januára tesne pred polnocou.

Jeden z tamojších bytov zachvátil požiar, ktorý likvidovali príslušníci z hasičských staníc z Galanty, zo Serede a z Trnavy. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru SR v Trnave Lena Košťálová.


„Požiar vznikol v obývacej miestnosti bytu, ktorý sa majiteľ pokúšal do príchodu hasičov neúspešne uhasiť,“ uviedla. Všetkým obyvateľom bola do príjazdu záchrannej zdravotnej služby poskytnutá predlekárska prvá pomoc, jedna osoba utrpela intoxikáciu splodinami horenia. „Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania. Predbežná škoda bola odhadnutá na sumu 10 000 eur,“ doplnila hovorkyňa.

Požiar V Nebojse.
Požiar V Nebojse. Zdroj: TASR/KR HaZZ v Trnave
Domov
Zdieľať
Diskusia