Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
13. januára 2024, 15:47
Čas čítania 0:24

Poľovníka do brucha postrelil kolega. Previezli ho do nitrianskej nemocnice, polícia už prípad vyšetruje

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Záchranári potvrdili, že muž je mimo ohrozenia života.

Nitrianska polícia vyšetruje postrelenie 45-ročného poľovníka. Nešťastnou náhodou ho  postrelil kolega pri lovení bažantov. Ten sa šmykol a jeho zbraň mimovoľne vystrelila. Zraneného previezli do Fakultnej nemocnice v Nitre, informuje Nový Čas.

„Polícia sa danou vecou zaoberá. Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina sú predmetom vyšetrovania,“ priblížila Jana Šimková, krajská policajná hovorkyňa v Nitre.

Záchranári potvrdili, že muža priali s otvorenou ranou brucha. Momentálne je postrelený mimo ohrozenia života. „Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky vyslalo k zranenému mužovi ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci. 45-ročného pacienta po prvotnom ošetrení transportovali s otvorenou ranou brucha do nemocnice v Nitre,“ povedala pre denník hovorkyňa záchranárov Petra Klimešová.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky
Domov
Zdieľať
Diskusia