Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
17. januára 2024, 15:27
Čas čítania 0:33

V Rimavskej Sobote sa odohrala hromadná bitka. Zraneným osobám pomáhali záchranári aj policajti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Útočníci utiekli pred príchodom polície.

V Rimavskej Sobote došlo v utorok (16. januára) k hromadnej bitke. Skupina osôb na ulici pri autobusovej stanici údajne fyzicky napadla troch mužov, incidentom sa zaoberá polícia. Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Na miesto hromadnej bitky bola po prijatí oznámenia v popoludňajších hodinách vyslaná policajná hliadka i záchranári. „Skupina útočníkov sa po ich príchode už na mieste nenachádzala. Policajti spolu so záchranármi pomáhali zraneným mužom,“ priblížila polícia s tým, že vo veci prijala trestné oznámenie, pričom ide o podozrenie z výtržníctva a ublíženia na zdraví.

Polícia v súvislosti s incidentom v súčasnosti vykonáva previerky a zhromažďuje potrebné dôkazy, k zraneniam osôb nateraz nechce poskytovať bližšie informácie. „Vykonávame aj ďalšie úkony smerujúce k riadnemu objasneniu celej udalosti. Po vykonaní všetkých potrebných úkonov a vyhodnotení všetkých dôkazov polícia rozhodne o ďalšom postupe,“ dodala polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia