Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
25. januára 2024 o 20:04
Čas čítania 0:27

Prievidžan chcel svoju mamu pripraviť o oko aj zuby. Po zadržaní zničil zariadenie v policajnej cele

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prievidžan sa s nožom v ruke vyhrážal vlastnej matke smrťou.

Prievidzskí policajti obvinili 42-ročného muža z prečinu nebezpečného vyhrážania. Svoju matku ohrozoval nožom a vyhrážal sa jej smrťou. Po zadržaní poškodil policajnú celu. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

Obvinený s nožom v ruke kričal na svoju 68-ročnú matku, že ju rozkope, vyreže jej oko a vybije zuby. Matke sa tiež vyhrážal, že ju nožom pichne. Poškodená v obave o svoj život privolala políciu.

Polícia mužovi obmedzila osobnú slobodu a umiestnila ho do policajnej cely. Agresívne správanie muža neprešlo ani počas pobytu v cele, skákal po posteli a poškodil jej zariadenie. Policajti spracovali návrh na väzobné stíhanie obvineného. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na tri roky.

Ilustračný obrázok.
Ilustračný obrázok. Zdroj: Facebook/Polícia SR – Trenčiansky kraj
Domov
Zdieľať
Diskusia