Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
25. januára 2024, 20:59
Čas čítania 0:52

VIDEO: Dvere v Auparku sa opäť rozbili, na zemi ležalo roztrieštené sklo

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Časť sklenených dverí nákupného centra sa odtrhla.

Otáčacie vchodové dvere v bratislavskom nákupnom centre Aupark sa večer 25. januára krátko pred 19.00 h opäť rozbili. Na záberoch vidno, že sa jedna časť sklenených dverí odtrhla a na zemi bolo porozhadzované roztrieštené sklo.

Podľa čitateľa Refresheru, ktorý nám z miesta zaslal zábery, dvere vyvalil silný vietor. Spadli vraj priamo pred ním, keď išiel mimo budovy na cigaretu. 

Podobný incident sa pritom odohral aj pred mesiacom. Vtedy sa otáčacie dvere v bratislavskom nákupnom centre z ničoho nič začali nekontrolovateľne rýchlo otáčať. V jednom momente sa časť sklenených dverí odtrhla a vystrelila von.

O stanovisko k oficiálnej príčine nehody sme požiadali obchodné centrum Aupark, ktoré uvádzame v plnom znení.                                                                                                                                                                                                                                  „Udalosť opäť spôsobil prudký nárazový vietor. Nedošlo pri nej k žiadnym zraneniam. Tento zadný vchod do nášho nákupného centra je z bezpečnostných dôvodov dlhodobo uzatvorený, pretože príčina decembrovej udalosti je stále v štádiu vyšetrovania. Vyšetrovanie je dlhodobý proces, do ktorého sú zapojení viacerí odborníci, a bude prebiehať, až kým sa neobjasnia všetky príčiny týchto dvoch udalostí. Od decembra 2023 sa pred dverami tohto zadného vchodu z bezpečnostných dôvodov nachádzajú bariérové stĺpiky, ktoré bránia návštevníkom v prechode. Rovnako sa tam nachádza aj oznam, ktorý návštevníkov informuje o uzavretí a o možnosti využitia iného východu. Záleží nám na tom, aby sa podobná situácia už nezopakovala, bezpečnosť našich návštevníkov a zamestnancov je pre nás prvoradá.“
Domov
Zdieľať
Diskusia