Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
26. januára 2024 o 18:11
Čas čítania 0:24

Dôchodcovia zo Záhoria svoju smrť údajne plánovali. 73-ročný Ján najprv zastrelil manželku Annu, potom aj seba

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

K tragédii došlo v piatok ráno v obci Borský Mikuláš.

Polícia dnes informovala o náleze dvojice dôchodcov bez známok život. Podľa pôvodných poznatkov 71-ročná žena a 73-ročný muž v obci Borský Mikuláš zomreli následkom strelných poranení.

Ako neskôr uviedol portál noviny.sk, úmrtie si dvojica zrejme vopred naplánovala. Sedemdesiattriročný Ján údajne pomocou jatočnej pištole, ktorá slúži na humánne usmrcovanie zvierat, najskôr zastrelil svoju 71-ročnú manželku Annu. Následne zbraň namieril proti sebe. Záchranárov zavolal ich syn. Zraneniam obaja podľahli.

Starosta obce Róbert Macek povedal, že seniori mali zdravotné problémy. Žene diagnostikovali rakovinu a pred úmrtím sa nachádzala v poslednom štádiu ochorenia. Liečbu však odmietla. Zdravotné ťažkosti neobchádzali ani jej manžela Jána, ktorý mal problémy so srdcom.

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky
Domov
Zdieľať
Diskusia