Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
29. januára 2024 o 15:31
Čas čítania 0:31

Známy slovenský e-shop končí. Zákazníkom radí, ako po novom riešiť reklamácie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Nakupovať sa v ňom dá len do konca februára 2024.

Populárny slovenský e-shop Hej.sk oznámil svoj koniec. Ľuďom odporúča, aby nakupovali v  obdobnom obchode Datart. „Chceli by sme vám oznámiť, že internetový obchod Hej.sk dňa 29. 2. 2024 ukončí svoju prevádzku,“ informuje e-shop na svojom webe.

Zákazníkom odkazujú, že elektro môžu nakupovať aj naďalej v obchode Datart, ktorý patrí do rovnakej skupiny predajcov elektra ako Hej.sk.

„Ak ste zakúpili tovar a nefunguje, ako má, alebo dokonca vypovedal službu, nemusíte sa báť. S reklamáciou vám radi pomôžeme aj po skončení e-shopu Hej.sk. Obráťte sa na akúkoľvek predajňu Datart na Slovensku, stačí si so sebou vziať doklad nákupu z Hej.sk,“ uvádzajú.

Hej.sk je jeden z najstarších internetových obchodov na slovenskom trhu. Patrí do skupiny Elektrosped, a. s. Ponúka široký sortiment tovarov z oblasti spotrebnej elektroniky, domácich spotrebičov a prístrojov, fototechniky, výpočtovej techniky, záhradnej techniky a podobne.

Hej.sk
Zdroj: Hej.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia