Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
29. januára 2024 o 19:19
Čas čítania 0:41

Na Slovensku sa pomaly vytrácajú prevádzky známeho fast foodu. Na týchto miestach si ich legendárne pochúťky už nedáš

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Prevádzky Subway už nenájdeš na Hodžovom námestí ani v nákupnom centre Bory Mall.

Na Slovensku skončili ďalšie dve predajne jednej z najväčších franšíz na svete Subway. Zákazníci už nenavštívia predajňu na Hodžovom námestí ani v nákupnom centre Bory Mall, informujú o tom Hospodárske noviny.

„Zatvárame. Ďakujeme vám za roky priazne. Vidíme sa čoskoro,“ uvádza sa v ozname na dverách predajne, ktorá sa nachádzala na Hodžovom námestí. Slováci tak môžu v Bratislave navštíviť už len jednu predajňu, a to v nákupnom centre Avion.

Záujem o prevádzky Subway klesá, no inak na tom nie sú ani mnohé ďalšie fast foody. „Týka sa to takmer všetkých reťazcov s rýchlym občerstvením. Zvýšený záujem môže znamenať, že na trh vstupujú noví hráči a dopyt sa tak viac rozprestrie medzi viacerých predajcov, starých aj nových. Tí starí tak musia rýchlo inovovať, aby sa udržali na trhu,“ vysvetľuje marketingový odborník Robert Le Veneur.

Spoločnosť Subway sa rozhodla prejsť na donášku a drive-thru služby. „Reštauráciám, ktoré nespĺňajú ich nové podmienky, postupne rušia franšízové zmluvy. Deje sa to po celom svete,“ dodáva Le Veneur.

Prevádzky Subway môžeš aktuálne navštíviť v Bratislave, Trenčíne, Trnave, Nitre a v Košiciach.

subway
Zdroj: Wikipedia/MOs810
Domov
Zdieľať
Diskusia