Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eva Thonhauserová
31. januára 2024, 8:34
Čas čítania 0:29

Koniec bezplatného parkovania v ďalšej časti Bratislavy. Vodiči budú platiť aj tam, kde doteraz vôbec nemuseli

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

PAAS pripravuje aj verejné predstavenie návrhu projektu, kde budú môcť občania vyjadriť svoj názor.

V roku 2024 bude bratislavský parkovací systém PAAS rozširovať platené parkovanie aj do ďalšej časti Ružinova. Ide o lokalitu Trávniky, ktorú ohraničujú ulice Ružinovská, Tomášikova, Prievozská a Bajkalská. 

Lokalitou Trávniky nadviaže PASS na už spoplatnené parkovacie územie RU3 – Štrkovec. Po novom budú teda lokality Štrkovec a Trávniky tvoriť jednu PAAS zónu. V regulovaných zónach bude možné parkovať len na vyznačených parkovacích miestach alebo parkovacích pásoch. Projekt organizácie dopravy k novej zóne zverejnili 30. januára na webovej stránke paas.sk.  

5. februára 2024 uskutoční PAAS verejné predstavenie návrhu projektu, kde bude možné klásť otázky k projektu organizácie dopravy. „Pri príprave projektu organizácie dopravy je pre nás dôležitý aj názor obyvateľov a obyvateliek, ktorí danú lokalitu poznajú najlepšie,“ uvádza na svojom webe parkovací systém PAAS. 

Domov
Zdieľať
Diskusia