Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
1. februára 2024 o 10:58
Čas čítania 0:28

Poľský reťazec Biedronka hľadá na Slovensku projektového manažéra. Sľubujú benefity, záujemcovia musia splniť niekoľko podmienok

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Biedronka hľadá zamestnanca na dôležitú pozíciu v Bratislave.

Poľský reťazec Biedronka príde tento rok na slovenský trh. Na sociálnej sieti LinkedIn zverejnil inzerát, v ktorom hľadá projektového manažéra s miestom výkonu v hlavnom meste. 

Záujemcovia musia zodpovedať za prípravu projektových smerníc, investícií navrhovaných technológií a delegovať projektové práce. Náplňou práce je aj navrhovať rozpočty na projektové práce v predajniach, ktoré majú opraviť a iné projektové práce vyplývajúce zo stratégie spoločnosti.

Biedronka od záujemcov vyžaduje orientáciu na výsledky, strategické zručnosti, ochotu spolupracovať, vyššie technické vzdelanie, základy MS Office a znalosť administratívnych postupov týkajúcich sa získavania stavebných a investičných povolení.

Poľský reťazec zamestnancom ponúka rozvíjajúce sa prostredie medzinárodnej spoločnosti, širokú ponuku benefitov a bonusy. Zamestnanec dostane služobný telefón a notebook. Spoločnosť sľubuje príjemný kolektív a osobný a profesijný rozvoj.

polsko biedronka
Zdroj: REFRESHER/Adéla Ježková
Domov
Zdieľať
Diskusia