Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
1. februára 2024, 13:18
Čas čítania 0:27

Orange pokračuje vo vypínaní 3G siete. V týchto častiach Slovenska môžu klienti pociťovať výpadky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mobilný operátor vypne 3G sieť na celom Slovensku.

Mobilný operátor Orange pokračuje s vypínaním 3G siete v hlavnom meste. Začal 18. januára v bratislavskej Petržalke a 2. februára vypne sieť aj v iných častiach Bratislavy. 3G sieť vypína aj v ďalších častiach Slovenska, informujú na svojom webe.

3G sieť vypnú v Karlovej Vsi, Lamači, Devíne, Devínskej Novej Vsi, Dúbravke, Záhorskej Bystrici. Operátor klientov upozorňuje, že v prípade, ak im služby aj naďalej nebudú fungovať, majú reštartovať zariadenie.

Operátor plánuje nahradiť 3G sieť 4G sieťou. „Vypnutie sietí starších generácií nám umožní sústrediť sa na novšie typy sietí, ktoré zákazníkom prinesú vyššiu kvalitu a lepšiu používateľskú skúsenosť. Vďaka vylepšeným parametrom 4G siete a budovaniu 5G siete budeme schopní poskytovať zákazníkom ešte kvalitnejšie služby,“ napísali na webe.

orange
Zdroj: Orange
Domov
Zdieľať
Diskusia