Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
6. februára 2024, 7:28
Čas čítania 0:40

Bratislava spúšťa parkovaciu politiku na nových uliciach. Ľudia budú platiť v ďalších frekventovaných lokalitách

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mesto Bratislava chce tento rok rozšíriť PAAS o ďalšiu lokalitu.

Hlavné mesto plánuje tento rok spustiť ďalšiu zónu regulovaného parkovania v bratislavskom Ružinove. Má ísť o lokalitu RU3 – Trávniky, ktorú ohraničujú ulice Ružinovská, Tomášikova, Prievozská a Bajkalská.

Návrh projektu organizácie dopravy chce obyvateľom priblížiť v pondelok podvečer online. Pripomienky je možné podávať do 18. februára. Informuje o tom na webovej stránke www.paas.sk, ktorá sa venuje projektu regulovaného parkovania.

„Projekt organizácie dopravy navrhuje vyznačenie parkovacích miest zaradených do regulovaného parkovania PAAS,“ približuje bratislavský magistrát s tým, že v regulovaných zónach bude možné parkovať len na vyznačených parkovacích miestach alebo parkovacích pásoch.

Dopravný návrh je zároveň zverejnený na webe PAAS, obyvateľom ho predstavia o 17.00 h online s možnosťou kladenia otázok. Otázky a pripomienky k návrhu projektu bude možné posielať do 18. februára prostredníctvom e-mailovej adresy [email protected].

Hlavné mesto chce tým nadviazať na zónu RU3 – Štrkovec, ktorú spustilo ešte vlani v októbri. Lokality Štrkovec a Trávniky majú následne tvoriť jednu PAAS zónu. „To znamená, že PAAS parkovacie karty vydané pre lokalitu RU3 – Štrkovec budú platné aj v lokalite RU3 – Trávniky,“ podotýka magistrát.

parkovanie, bratislava
Zdroj: TASR/Eduard Fašung
Späť
Zdieľať
Diskusia