Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
13. februára 2024, 8:59
Čas čítania 0:28

Polícia zasahovala u slovenského MMA zápasníka. Našli u neho množstvo ilegálnych súčiastok do palných zbraní

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obvineného muža už vzali do väzby.

V Krásne nad Kysucou v okrese Čadca zasahovali krajskí kriminalisti, ktorí počas prehliadky u 32-ročného muža našli neúplné ručné palné zbrane, ktoré držal ilegálne. Podľa portálu noviny.sk ide o MMA zápasníka Mateja, ktorý pôsobí aj ako dobrovoľný hasič v Krásne nad Kysucou.

13. februára 2024, 18:24 Čas čítania 0:39 FBI zadržala mladého Bratislavčana. Obvinili ho z riadenia jedného z najväčších darkwebových trhov na svete FBI zadržala mladého Bratislavčana. Obvinili ho z riadenia jedného z najväčších darkwebových trhov na svete

„Obvinený muž si mal bez povolenia zadovážiť komponenty a viaceré vyrobené neúplné zbrane, ktoré mu boli na základe príkazu sudcu pre prípravné konanie zaistené,“ objasnila Gabriela Kremeňová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline. Polícia na sociálnej sieti zverejnila fotografiu z razie.

Hovorkyňa ďalej ozrejmila, že obvineného už vzali do väzby, pretože existuje dôvodná obava, že by mohol v trestnej činnosti pokračovať. „Rozhodnutie o väzbe nie je právoplatné, bude o ňom rozhodovať Krajský súd Žilina,“ dodala.

Domov
Zdieľať
Diskusia