Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
14. februára 2024 o 11:46
Čas čítania 0:20

Obrovské prekvapenie v prípade včerajšieho policajného zásahu na vysokej škole. V prípade obvinili študentku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Muž s bombou bol možno iba výmysel.

V súvislosti so včerajším policajným zásahom v Bratislave obvinili policajti samotnú oznamovateľku správy. Študentka fakulty údajne oznámila polícii poplašnú správu súvisiacu s vyhrážkami, informujú tvnoviny
 
Študentka, ktorá mala mať v ten deň skúšku, opísala pedagógom stretnutie pred budovou univerzity s neznámym mužom. Ten sa vraj vyhrážal útokom na školu. Vedenie ohlásilo vyhrážky polícii.

Fakultu následne obsadili policajti v nepriestrelných vestách a so psami prehľadávali priestory budovy. Študentka, ktorá nahlásila údajné vyhrážky, mala mať v daný deň dekanský termín skúšky. Hrozilo jej, že ju vylúčia zo štúdia.
 

Príslušníci polície pred budovou Fakulty managementu a Farmaceutickej fakulty Univerzity Komenského.
Príslušníci polície pred budovou Fakulty managementu a Farmaceutickej fakulty Univerzity Komenského. Zdroj: TASR/Pavol Zachar
Domov
Zdieľať
Diskusia