Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
16. februára 2024, 19:54
Čas čítania 0:39

Matovič zdieľal meme, ktoré poburuje Slovákov. Šimkovičovú prirovnal k mŕtvej žene, komentujúci mu posielajú nepríjemne odkazy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Matovičov príspevok urazil mnohých Slovákov.

Bývalý premiér Igor Matovič po novom pobúril Slovákov tým, že ministerku kultúry Martinu Šimkovičovú prirovnal k mŕtvej Martine Chovancovej, ktorá je známa pod prezývkou Martinka z Turca. „Ako by ich jedna mater mala,“ napísal Matovič k príspevku.

Napriek tomu, že mnohí Matovičovi sledujúci reagovali posmešnými smajlíkmi, niektorých toto prirovnanie urazilo. „Pán Matovič, toto nie je ani smiešne, ani správne a je mi ľúto tejto blbosti, čo sa zverejnila pod vaším menom. Robiť si posmech z mŕtvej ‚Martiny z Turca‘ je pod vašu úroveň,“ napísal k príspevku Ladislav.

Mnohí bývalému premiérovi a ministrovi vyčítajú, že nemá úctu k ženám a mŕtvym. „Trošku úcty k ženám a mŕtvym by nezaškodilo. Najprv máte plné ústa človečiny a na druhý deň zo seba urobíte totálneho hňupa, čo sa neštíti otierať ústa o mŕtvu,“ odkázala mu Jana. 

Komentujúci ho obviňujú aj z toho, že poslanci neustále tvrdia o potrebe k úcte ženám a on popritom zverejňuje takéto fotky. Tvrdia, že to je trápne a pod úroveň, zosmiešňovať ženu pre jej výzor.

Domov
Zdieľať
Diskusia