Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Ondřej Mrázek
20. februára 2024, 12:46
Čas čítania 0:52

VIDEO: Česi zverejnili reklamu k výročiu napadnutia Ukrajiny. Pre Youtube však bola príliš drsná

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Po snahe nahrať video na Youtube autorom oznámili, že video obsahuje prvky zastrašovania.

24. februára 2024 to budú presne dva roky odo dňa, keď sa Putin rozhodol napadnúť suverénny štát Ukrajinu. Občianske nadácie a spolky zverejnili reklamu pripomínajúcu toto smutné výročie, pre Youtube však bola veľmi odvážna.

„Srdečne vás pozývame na zhromaždenie, pochod a ďalšie akcie. Príďte dať najavo, že vám na Ukrajine záleží.“ Týmito slovami víta návštevníkov web Den za Ukrajinu, ktorý je spoločnou aktivitou najväčších občianskych nadácií a spolkov, ktoré sa dlhodobo venujú podpore Ukrajiny: Člověk v tísni, Paměť národa, Milion chvilek pro demokracii, Nadační fond pro Ukrajinu (Dárek pro Putina), Evropský kongres Ukrajinců, Hlas Ukrajiny a ďalšie. 

Práve tie teraz zverejnili nový reklamný spot, ktorý pripomína smutné výročie tým, že ukazuje paralelné ráno dvoch rôznych rodín. Jedna rodina je zjavne česká a tá druhá žije na Ukrajine. Po snahe nahrať video na Youtube však autorom oznámili, že video obsahuje prvky zastrašovania, a tak ho nemohli na platforme zverejniť. 

Video sa preto začalo šíriť aspoň na sociálnych sieťach. Akciu môžeš podporiť buď pod týmto odkazom, alebo na webových stránkach.

Domov
Zdieľať
Diskusia