Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Samuel Valent
20. februára 2024, 9:47
Čas čítania 0:27

Pri Prievidzi v lese došlo k streľbe. Guľka zasiahla muža do hlavy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia už začala trestné stíhanie.

Pri Prievidzi v lese malo v pondelok v noci dôjsť k streľbe. Guľka zasiahla 65-ročného muža do hlavy, informujú tvnoviny. Polícia už podľa portálu topky.sk začala trestné stíhanie. Na mieste zasahovalo niekoľko policajných áut aj zdravotná služba.

„Na miesto bola vyslaná ambulancia rýchlej lekárskej pomoci. Posádka po prvotnom ošetrení transportovala pacienta do nemocnice v Bojniciach s vnútrolebečným poranením hlavy,“ uviedla pre tvnoviny hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Petra Klimešová.

Informáciu pre topky.sk potvrdila aj trenčianska polícia. „Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Prievidze začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nie je možné v súčasnosti poskytnúť žiadne iné informácie,“ vyjadrila sa hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Ingrid Krajčíková. 

Domov
Zdieľať
Diskusia