Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
22. februára 2024, 10:27
Čas čítania 0:19

Na slovenských cestách je už viac ako 2-tisíc traktorov. Masívne protesty farmárov sa začali, toto je mapa dopravných sprievodov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Protesty sa začali ráno po deviatej a budú trvať približne do popoludňajších hodín.

Členovia Slovenskej poľnohospodárskej a potravinárskej komory sa dnes pripojili k celoeurópskym protestom farmárov, poľnohospodárov a potravinárov. Od 9.00 h sa vydali na cesty prvej, druhej i tretej triedy po celom Slovensku s takmer 2 200 kusmi poľnohospodárskej techniky. 

Farmári chcú prostredníctvom protestov vyjadriť svoju nespokojnosť s rozhodnutiami Európskej únie. Slovenská poľnohospodárska a potravinárska komora na svojom facebookovom profile zverejnila prehľadnú mapu, ktorá ukazuje presné trasy protestujúcich sprievodov. Na slovenských cestách sú v tomto momente kolóny traktorov. Protesty by mali trvať do 15.00 h. 

Domov
Zdieľať
Diskusia