Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
29. februára 2024, 20:19
Čas čítania 0:25

Z disku mu lietali iskry, následne nafúkal vyše 2 promile. Opitý vodič jazdil v Šali zo strany na stranu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajti zistili pri kontrole opitého vodiča aj technickú poruchu vozidla.

Polícia Slovenskej republiky informuje na sociálnej sieti o 44-ročnom vodičovi automobilu značky Volkswagen Passat, ktorý na Vlčanskej ulici v Šali jazdil zo strany na stranu pod vplyvom alkoholu. Príslušníci polície odhalili pri kontrole aj technickú poruchu vozidla.

„Vodič vozidla jazdil s defektom na ľavom prednom kolese, ktoré bolo už len na disku a lietali z neho iskry,“ informujú v príspevku. Opitého vodiča podrobili dychovej skúške. Tá bola pozitívna s výsledkom 2,44 promile.

„Policajti mužovi obmedzili osobnú slobodu a predviedli ho na policajné oddelenie. Poverený príslušník Policajného zboru vzniesol proti mužovi obvinenie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ uviedli. Polícia apeluje na vodičov, aby jazdili zodpovedne.

Domov
Zdieľať
Diskusia