Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
6. marca 2024, 10:24
Čas čítania 0:31

Seniorka Zlatica si po páde v bratislavskej električke zlomila rebrá. Šofér sa odmietol žene ospravedlniť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zlatica po páde navštívila aj policajnú stanicu.

Dôchodkyňa Zlatica spadla v električke smerujúcej z Rače po tom, ako šofér prudko zabrzdil. Po páde jej pomáhali spolucestujúci, ale vodič sa žene odmietol ospravedlniť. So situáciou sa podelila vo facebookovej skupine Priatelia Rače/Friends of Rača.

78-ročná seniorka má po páde zlomené rebro a boľavý členok. Na sociálnej sieti informovala, že navštívila aj policajné oddelenie. 

„Prvýkrát, a dúfam, že aj poslednýkrát, som navštívila policajné oddelenie, avšak vďaka milému, ústretovému mladému policajtovi dvojhodinové vyšetrovanie prebehlo k mojej spokojnosti. Dávam do pozornosti, ak sa vám stane podobná nepríjemnosť ako mne, privolajte policajtov a zdravotníkov. Všimnite si vek spolusediaceho, jeho oblečenie, je to všetko potrebné pri vyšetrovaní. Buďte, prosím, opatrní,“ napísala Zlatica.

Dopravný podnik Bratislava sa Zlatici dodatočne ospravedlnil. „Dočkala som sa ospravedlnenia zo strany DPB a ostatné je vraj v štádiu riešenia,“ dodala Zlatica.

Električka.
Električka. Zdroj: TASR/Pavol Zachar
Domov
Zdieľať
Diskusia