Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
9. marca 2024 o 9:14
Čas čítania 0:31

Na Strečne cez víkend platia dopravné obmedzenia. Premávku budú úplne uzatvárať, pozri si prehľad

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia na ceste I/18 pod Strečnom.

Žilinská krajská polícia upozorňuje na víkendové dopravné obmedzenia z dôvodu prác na ceste I/18 v Strečne. Informovala o tom na sociálnej sieti.

Policajti informujú, že  hliadky budú v sobotu 9. marca od 8.00 h do 17.00 h a v nedeľu 10. marca od 8.00 do 14.00 h krátkodobo úplne uzatvárať premávku, maximálne na 30 minút. „Žiadame všetkých účastníkov cestnej premávky o zvýšenú pozornosť, ohľaduplnosť, trpezlivosť a rešpektovanie pokynov polície a oprávnených osôb,“ vyzvala.

Na ceste I/18 pod Strečnom vyhlásili 9. februára mimoriadnu situáciu pre riziko pádu skál. V úseku medzi skalami Margita a Besná došlo 7. februára k zosuvu svahu. Bol taký silný, že poškodil vozovku a potrhal krajnicu. Popadané skaly poničili dve vozidlá, pri udalosti sa nikto nezranil. V úseku je momentálne dopravným značením dočasne znížená rýchlosť v oboch smeroch.

Domov
Zdieľať
Diskusia