Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
13. marca 2024, 11:02
Čas čítania 0:30

Počasie na Slovensku sa opäť rapídne zmení. Meteorológovia prezradili, kedy sa dočkáme teplôt nad 20 °C

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vlnu zrážok vystrieda teplé počasie a slnko.

Teploty na Slovensku začnú opäť stúpať. Zrážky vystrieda prevažne polooblačné až jasné počasie. Vlna teplého vzduchu spôsobí, že sa teploty už vo štvrtok 14. marca vyšplhajú nad 15 stupňov Celzia a budúci týždeň dosiahnu viac než 20 stupňov Celzia, informuje iMeteo.

Najviac oblačnosti môžu očakávať obyvatelia východného Slovenska. Na západe meteorológovia predpovedajú slnečné počasie. 

Jarné počasie bude aj cez víkend a teploty sa budú pohybovať medzi 10 až 16 stupňami Celzia. Odborníci neočakávajú nočné mrazy. Slnečné počasie však vystriedajú zrážky, v niektorých regiónoch sa môžu vyskytnúť aj slabé búrky.

 
Počasie bude po víkende veľmi premenlivé. V pondelok 18. marca dorazí na územie Slovenska ďalšia vlna dažďa. Tú však už v utorok 19. marca nahradí vlna teplého vzduchu a teploty v priebehu nadchádzajúceho týždňa vystúpia až nad hranicu 20 stupňov Celzia. 

Slnko
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia