Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Samuel Valent
16. marca 2024, 8:53
Čas čítania 0:31

V Bratislave budú demolovať dôležitý most. Tento úsek diaľnice D1 bude cez víkend neprejazdný

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Uzávierka bude prebiehať od soboty 22.00 h do nedele 12.00 h.

Policajti upozorňujú na dopravné obmedzenie, ktoré dnes výrazne ovplyvní dopravu v Bratislave. Dôjde totiž k úplnej uzávierke diaľnice D1 v úseku križovatky Bernolákovo (Triblavina) – križovatka Bratislava – Zlaté piesky, pretože budú demolovať most v úseku Čierna Voda cesta I/61 nad diaľnicou D1.

S uzávierkou musia šoféri počítať už dnes večer. Bude prebiehať od soboty 22.00 h do nedele 12.00 h. „Obchádzková trasa bude viesť: križovatka Bratislava – Zlaté piesky (cesta I/61 – cesta II/127-križovatka Bernolákovo) a opačne,“ uviedli.

Po odstránení mosta začnú s niekoľkomesačnými prácami na rozšírení jazdných pruhov a s ich napojením na diaľnicu D1. Počet jazdných pruhov ostane rovnaký, budú však zúžené a bude na nich znížená povolená rýchlosť.

„V tejto súvislosti apelujeme na vodičov, aby sa dôsledne riadili dopravným značením prípadne pokynmi polície a zvýšili svoju ohľaduplnosť a trpezlivosť,“ dodala polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia