Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
20. marca 2024, 6:46
Čas čítania 0:40

Opitý vodič v malej slovenskej obci zavrel v autobuse desať cestujúcich. Z vozidla zobral peniaze a odišiel preč

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Šoféra autobusu našla polícia v obci Turňa nad Bodvou, kde ho podrobili dychovej skúške.

Polícia Slovenskej republiky informuje na sociálnej sieti o opitom vodičovi autobusu, ktorý zabuchol cestujúcich vo vozidle. Autobusár smeroval do mesta Rožňava a viezol približne desať ľudí. Tí si všimli, že vodič je pod vplyvom alkoholu, a zavolali políciu. Autobusár sa následne rozhodol zavrieť cestujúcich vo vozidle a odísť preč.

„Keď to vodič zistil, nechal autobus stáť na rázcestí v obci Háj, tržbu z autobusu vzal so sebou, zabuchol za sebou dvere a vybral sa pešo preč smerom na obec Turňa nad Bodvou. Cestujúcim sa za pomoci núdzového tlačidla podarilo dvere otvoriť a vystúpiť z autobusu. Dve osoby z miesta odišli a osem z nich čakalo na príchod policajnej hliadky,“ informuje polícia.

Šoféra autobusu polícia vypátrala v obci Turňa nad Bodvou a podrobila dychovej skúške. „Jej výsledok bol pozitívny, a to 0,34 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 0,71 promile,“ informujú. Päťdesiatpäťročnému mužovi zadržali vodičský preukaz a zakázali šoférovať. „O jeho treste za jazdu pod vplyvom alkoholu rozhodne správny orgán, s čím sa stotožnil aj službukonajúci prokurátor,“ dodali.

Domov
Zdieľať
Diskusia