Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
20. marca 2024, 18:50
Čas čítania 0:29

Hasičom museli pomáhať aj deti. Lokalitu v blízkosti tatranskej obce zachvátil požiar

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Požiar vznikol v blízkosti rómskej osady.

Na lúke v blízkosti obce Stráne pod Tatrami, okres Kežmarok, vypukol v stredu požiar. Informovala o tom Správa Tatranského národného parku (TANAP) na sociálnej sieti s tým, že ochranári sa snažia zvyšky ohňa zlikvidovať spoločne s hasičmi. Na fotografiách vidno, že pri hasení požiaru pomáhali aj deti. 

„Horieť zrejme začala suchá tráva, oheň zasiahol aj lesný porast, ktorý sa nachádza na území v našej správe,“ uvádza Správa TANAP-u a v tejto súvislosti opäť apeluje na ľudí, aby nepoužívali otvorený oheň a neodhadzovali ohorky z cigariet počas prechádzok v prírode.


„Na mieste zasahujú štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru s troma kusmi techniky,“ dodal operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove s tým, že oheň zachvátil plochu približne 300 krát 100 metrov.

Domov
Zdieľať
Diskusia