Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
22. marca 2024, 11:10
Čas čítania 0:31

Sagan je po úspešnej operácii srdca. Fanúšikom sa prihovoril z nemocnice a prezradil, kedy sa vráti k športu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Cyklista avizoval problémy so srdcom už vo februári.

Slovenský cyklista Peter Sagan podstúpil úspešnú operáciu srdca. Fanúšikom prostredníctvom sociálnej siete oznámil, že verí, že sa po 15 dňoch odpočinku vráti do tréningového procesu.

„Ahojte, priatelia. V prvom rade vám všetkým veľmi pekne ďakujem za vaše úžasné podporné správy, veľa pre mňa znamenajú. Chcel by som vám poskytnúť stručné informácie o svojom zdravotnom stave. Po rýchlej zastávke v boxoch, ktorú moje srdce potrebovalo, sa cítim veľmi dobre a som si istý, že po 15 dňoch oddychu budem späť na bicykli a znovu začnem trénovať,“ uviedol trojnásobný majster sveta na svojom Instagrame. 

Sagan mal problémy s nezvyčajne vysokým tepom. Obľúbený slovenský cyklista o zdravotných problémoch prehovoril už koncom februára, keď zverejnil oficiálne vyhlásenie lekára. V ňom uviedol, že cyklistovi implantovali senzor tepu, ktorý bude sledovať jeho stav. Zákrok Sagan podstúpil v talianskej nemocnici Ancone.

Domov
Zdieľať
Diskusia