Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
22. marca 2024 o 17:01
Čas čítania 0:26

VIDEO: Mladý Slovák nedal smerovku, teraz mu hrozia 2 roky väzenia. Polícia ho nachytala náhodou

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vodiča na mieste obmedzili na osobnej slobode.

Bratislavská polícia zastavila vo štvrtok 21. marca len 33-ročného muža, pretože pri odbočovaní nedal smerovku. Incident sa stal v bratislavskom Ružinove. Polícia zistila, že ide o vodiča, ktorý má zákaz viesť motorové vozidlo. Informovala o tom na sociálnej sieti.


Hliadka ho zastavila po tom, ako pri odbočovaní nedal znamenie o zmene smeru jazdy. „Lustráciou v informačných systémoch bolo zistené, že 33-ročný muž má uložený právoplatný zákaz činnosti viesť motorové vozidlá na 36 mesiacov, ktorý je už jeho tretí v rade zákazov,“ doplnili policajti.


Vodiča na mieste obmedzili na osobnej slobode, eskortovali na policajné oddelenie a obvinili. „V prípade preukázania viny pred súdom mu hrozí až dvojročný trest za mrežami,“ uzavrela polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia