Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
26. marca 2024 o 12:16
Čas čítania 0:29

AKTUÁLNE: Pri Žiari nad Hronom sa vlak zrazil s autom. Na mieste hlásia dve obete

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dvaja ľudia nehodu neprežili.

Na železničnom priecestí v obci Pitelová v okrese Žiar nad Hronom sa zrazil vlak s osobným autom. Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR na sociálnej sieti informovalo, že dve osoby utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom.


Banskobystrická krajská polícia informovala, že k nehode došlo krátko po 11.00 h. „Podľa zatiaľ dostupných informácií došlo k zrážke diagnostického dráhového vozidla s osobným autom Peugeot 301,“ uviedla s tým, že v osobnom aute zomreli dvaja ľudia, jedna osoba mala utrpieť ťažké zranenia.


Na mieste podľa polície zasahujú všetky záchranné zložky. Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR na miesto vyslalo vrtuľníkovú záchrannú službu a dve pozemné posádky rýchlej lekárskej pomoci.


Podľa informácií z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici je železničná doprava v úseku zastavená.

Domov
Zdieľať
Diskusia